خالق پروژه آرا به کسی که بتواند دستگاه بازیافت پلاستیک‌اش را بهبود بخشد 12,500 دلار هدیه می‌دهد

چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۴
مطالعه 3 دقیقه
اینکه بتوان تلفن را به قسمت‌های مختلف تقسیم کرده و سپس در صورت لزوم تنها بخش‌های قدیمی‌تر را تعویض کرد، ایده جالبی به نظر می‌رسد. اما این تمام ماجرا نیست چرا که خالق اصلی این پروژه ایده‌های بزرگتری را در سر می‌پروراند.
تبلیغات

دیو هکنس خالق پروژه‌ی آرا در کمپانی گوگل است. شاید بتوان این پروژه را یکی از جاه‌طلبانه ترین پروژه‌های حال حاضر گوگل دانست چرا که در آن قرار است تلفن‌های هوشمند ماژولار تولید و به بازار عرضه شوند. این گوشی‌ها مجهز به قطعات جداشونده هستند. به عنوان مثال کاربر می‌تواند صفحه نمایش، باتری، واحد پردازش و به طور کلی تمامی بخش‌های گوشی خود را در صورت تمایل تعویض کرده و در هر لحظه بروزترین گوشی از نظر سخت‌افزاری را داشته باشد.

اما ایده بزرگ هکنس به همینجا ختم نمی‌شود. وی قصد دارد میزان قطعات و لوازم پلاستیکی دور ریختنی را به حداقل اندازه ممکن کاهش دهد و این کار را با استفاده از یک دستگاه ابداعی بازیافت پلاستیک به انجام می‌رساند. در همین راستا او اعلام کرده که مبلغ ۱۰۰۰۰ یورو به کسی که بتواند دستگاه بازیافت زباله‌های پلاستیکی وی را ارتقاء داده و کارایی آن را افزایش دهد پرداخت می‌کند. وی نام دستگاه خود را پلاستیک گرانبها گذاشته و در حال حاضر مشغول بهینه سازی آن است.

precious-plastic-2014-12-01-02

فرد مورد نظر باید به یکی از دو زبان انگلیسی یا آلمانی مسلط بوده و به آن تکلم نماید. این شخص همچنین می‌بایست با یکی از دو پلتفرم سخت‌افزاری Raspberry Pi یا Arduino آشنا باشد و بتواند اموری نظیر جوشکاری، برشکاری، توسعه سخت‌افزار و طراحی CAD را به خوبی انجام دهد.

هدف نهایی نیز ساخت ماشینی است که می‌تواند پلاستیک ضایعاتی را به ماده اولیه یا محصولی به درد بخور تبدیل نماید. همچنین این دستگاه تحت مجوز متن باز تولید خواهد شد و این بدان معنی است که هر کسی می‌تواند به طور رایگان و البته قانونی یکی از آن‌ها را برای خود بسازد.

هکنس تاکنون موفق شده نسخه اولیه این دستگاه را تولید نماید، پس طبیعی است که بخش اول سرمایه‌گذاری بر روی این پروژه به جیب وی رفته است. اما او به شدت مشتاق کار کردن بر روی نسخه دوم این دستگاه است که قرار است علاوه بر برخورداری از تمامی امکانات فوق، ماژولار نیز خواهد بود. همچنین در ساخت چنین دستگاهی مواردی نظیر قابلیت شخصی سازی و کاربر پسند بودن لحاظ شده است تا تمامی افراد علاقمند به ساخت آن از هر نوع جامعه‌ای بتوانند بدون نیاز به گذراندن دوره‌های آموزشی با آن کار کنند. اگر شما مایل به پذیرفتن این پیشنهاد شغلی جذاب هستید و می‌توانید چند ماهی را در شهر Helmond واقع در جنوب کشور هلند زندگی کنید فقط تا تاریخ ۲۵ دسامبر فرصت دارید تا از طریق این لینک ثبت نام کرده و شانس خود را محک بزنید.

تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

تبلیغات